Η EscapeWay

Η EscapeWay ιδρύθηκε το 2000 από τον Γιάννη Βαΐτση, οδηγό ποταμού, συνοδό βουνού και ιστιοπλόο με έδρα τη Σπηλιά της Λάρισας. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η ενασχόληση με τον χώρο των εναλλακτικών υπαίθριων δραστηριοτήτων και την ιστιοπλοΐα.

Οι δύο τομείς στους οποίους διαχωρίζεται η EscapeWay έχουν ως εξής:

Α. Την EscapeWay Outdoor Activities με σκοπό τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εναλλακτικών δραστηριοτήτων στην φύση, όπως rafting, canyoning, trekking και mountaineering. H περιοχή υλοποίησης των προγραμμάτων μας είναι κατά βάση τα βουνά και τα ποτάμια της Κεντρικής Ελλάδας (Όλυμπος, Πιέρια, Κίσσαβος, Πήλιο, Πίνδος – Πηνειός, Βενέτικος, Ασπροπόταμος) με την δυνατότητα, όμως, μελέτης προγραμμάτων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Β. Την EscapeWay Sailing Activities που δραστηριοποιείται στην οργάνωση σχολών ιστιοπλοΐας, στις ναυλώσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών και στον προγραμματισμό ιστιοπλοϊκών εκδρομών στα νησιά των Κυκλάδων και των Σποράδων.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων της EscapeWay διέπεται από πνεύμα οικολογικής ευαισθησίας με ιδιαίτερη έμφαση στην αναγνώριση της σημασίας του σεβασμού και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι στόχοι μας

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρείας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των δεσμών του ανθρώπου με την φύση. Η πραγματική εναλλακτικότητα που προσφέρουμε είναι αυτή της δυνατότητας απόδρασης από το αστικό περιβάλλον με ποιοτικές δραστηριότητες ανάπλασης του σώματος και του πνεύματος. Στους δικούς σας ρυθμούς προσαρμόζουμε προγράμματα μονοήμερα ή πολυήμερα μίας συγκεκριμένης δραστηριότητας ή προγράμματα πολλαπλών δραστηριοτήτων, που θα σας γοητεύσουν, θα σας δώσουν εμπειρίες ανθρώπινων σχέσεων και θα σας γνωρίσουν τόπους και χρώματα ανεξίτηλα στις αισθήσεις σας.    


RAFTING

CANYONING

MOUNTAINEERING

SAILING