Ιστιοπλοΐα στις Βόρειες Σποράδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019
Ιστιοπλοΐα στις Βόρειες ΣποράδεςΙστιοπλοΐα στις Βόρειες ΣποράδεςΙστιοπλοΐα στις Βόρειες ΣποράδεςΙστιοπλοΐα στις Βόρειες ΣποράδεςΙστιοπλοΐα στις Βόρειες ΣποράδεςΙστιοπλοΐα στις Βόρειες Σποράδες

Το τριήμερο του Αγίου πνεύματος Ιστιοπλοΐα στα πανέμορφα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο με την Escapeway !
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση στις 6.00 το απόγευμα από τον Πλατάνια απέναντι από τη Σκιάθο (1ωρα και 15 λεπτά οδικώς από Βόλο ) υπάρχει η δυνατότητα και για αναχώρηση στις 2 το μεσημέρι από το λιμάνι του Βόλου κατόπιν συνεννόησης.
Το βράδυ διανυκτέρευση στο λιμάνι της Σκιάθου .

-ΣΑΒΒΑΤΟ Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την Σκόπελο και αν επιτρέψουν οι συνθήκες συμμετοχή στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Βορείων Σποράδων μέχρι τη στενή Βάλα της Αλοννήσου
Το μεσημέρι στο νησάκι της Περιστέρας για κολύμπι και φαγητό στο σκάφος .
Το βράδυ διανυκτέρευση στο Πατητήρι της Αλοννήσου και επίσκεψη στη γραφική χώρα.

-ΚΥΡΙΑΚΗ : Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις πανέμορφες παραλίες της Αλοννήσου μεσημεριανό στο σκάφος και το απόγευμα αφήνουμε την Αλόννησο με προορισμό τη Σκόπελο για το τελευταίο βράδυ στις Σποράδες .

-ΔΕΥΤΕΡΑ : Το ταξίδι της επιστροφής με στάσεις στις Νότιες Παραλίες της Σκοπέλου το μεσημέρι για φαγητό στον Αγνώντα και το απόγευμα στις 6 .00 θα φτάσουμε στον Πλατανιά .

-Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
H εκδρομή θα γίνει με τετρακάμπινα ιστιοπλοϊκά
Κόστος συμμετοχής 185 ευρώ το άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνεται το σκάφος ο skipper τα καύσιμα και
οι προμήθειες για τα Τα γεύματα που θα γινουν στο σκάφος
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972072674 Γιάννης Βαΐτσης