Ιστιοπλοϊκά πενταήμερα στο θαλάσσιο πάρκο Βορείων Σποράδων

Ιστιοπλοϊκά πενταήμερα στο θαλάσσιο πάρκο Βορείων Σποράδων

Απολαύστε ένα μοναδικό, εναλλακτικό πενταήμερο ιστιοπλοΐας στα πανέμορφα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και στα «εξωτικά» ερημόνησα της Κυρά - Παναγιάς και της Περιστέρας! Ανακαλύψτε το Θαλάσσιο Πάρκο των Βορείων Σποράδων, με μαγικά μέρη, καταγάλανα νερά, πολλές βουτιές και εξερευνήσεις. Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της περιπέτειας και της θάλασσας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Αναχώρηση το απόγευμα στις 16:00 μμ από τον  Πλατανιά Πηλίου με ενδιάμεση στάση για μπάνιο στις βόρειες παραλίες της Σκιάθου, Κάστρο ή Λαλάρια. Το βράδυ θα δέσουμε στο λιμάνι της Σκοπέλου με την πανέμορφη χώρα.

-ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ: Προορισμός το ακατοίκητο νησάκι της Κυρά - Παναγιάς με ενδιάμεση στάση για μπάνιο σε μια από τις παραλίες της Αλοννήσου. Το μεσημέρι θα αγκυροβολήσουμε στον όρμο του Αγίου Πέτρου με τα καταγάλανα νερά. Αργά το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για τον κόλπο του Πλανήτη στα ΒΑ του νησιού για διανυκτέρευση.

-ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ: Το πρωί αναχωρούμε με προορισμό το μοναστήρι της Κυρά - Παναγιάς και έπειτα, θα συνεχίσουμε για το ναυάγιο της Περιστέρας για κολύμπι και μεσημεριανό στο σκάφος. Το απόγευμα θα δέσουμε στο Πατήτηρι, το λιμάνι του νησιού και το βράδυ θα επισκεφτούμε τη μαγευτική χώρα της Αλοννήσου.

-ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ : Σειρά, σήμερα, έχουν οι νότιες παραλίες της Σκοπέλου. Νωρίς το απόγευμα, θα δέσουμε στο λιμάνι της Σκιάθου για το τελευταίο βράδυ στις Σποράδες.

-ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ : Το πρωί αναχώρηση για τις νότιες παραλίες της Σκιάθου και το μεσημέρι στις 13.00 επιστροφή στον Πλατανιά.

 

Κόστος συμμετοχής: 370 EUR/άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται το σκάφος, ο skipper, τα καύσιμα και οι προμήθειες για τα γεύματα που θα γίνουν πάνω στο σκάφος.

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τη χωρητικότητα στα λιμάνια. Πρέπει να έχετε μαζί σας σεντόνια – μαξιλαροθήκες – πετσέτες – σάκο εύκαμπτο (όχι βαλίτσα με ρόδες).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Γιάννης Βαΐτσης

Τηλ: 6972072674

email: escapeway7@gmail.com