Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος

Ανακαλύψτε τα μυστικά της ιστιοπλοΐας επιλέγοντας ένα ξεχωριστό τετραήμερο στα πανέμορφα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Αναχώρηση το απόγευμα στις 16:00 από τον Πλατανιά Πηλίου. Το βράδυ θα δέσουμε στο λιμάνι της Σκιάθου και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολιτικού νησιού.
- ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ: Προορισμός η Αλόννησος με ενδιάμεσες στάσεις για μπάνιο στις νότιες παραλίες της Σκοπέλου και το βράδυ διανυκτέρευση σε ένα από τα λιμάνια της Αλοννήσου (Πατητήρι ή Στενή Βάλα).
- ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ: Επίσκεψη το πρωί στη γραφική χώρα της Αλοννήσου και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για μπάνιο για τον επόμενο προορισμό, το λιμάνι της Σκοπέλου με την πανέμορφη Χώρα.
- ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ : Το πρωί αναχώρηση με προορισμό τις παραλίες της Σκιάθου στα βόρεια, Λαλάρια και Κάστρο, αν το επιτρέπει ο καιρός ή διαφορετικά στις εξίσου πανέμορφες νότιες παραλίες του νησιού και το μεσημέρι στις 13.00 επιστροφή στον Πλατανιά.


Κόστος συμμετοχής: 280 ΕUR/άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται το σκάφος, ο skipper, τα καύσιμα, οι φόροι, τα λιμενικά τέλη και οι προμήθειες για τα γεύματα (μεσημεριανά - πρωινά) που θα γίνουν στο σκάφος.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τη χωρητικότητα στα λιμάνια. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τη χωρητικότητα στα λιμάνια. Πρέπει να έχετε μαζί σας σεντόνια – μαξιλαροθήκες – πετσέτες – σάκο εύκαμπτο (όχι βαλίτσα με ρόδες).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Γιάννης Βαΐτσης
Τηλ: (+30) 6972072674
email: escapeway7@gmail.com