Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος -Σκόπελος-Αλόννησος

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023
Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος -Σκόπελος-Αλόννησος

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Iστιοπλοΐας επιλέγοντας ένα ξεχωριστό τετραήμερο στα πανέμορφα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο!!!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Αναχώρηση το απόγευμα στις 17:00 μ.μ από τον Πλατανιά Πηλίου. Το βράδυ θα δέσουμε στο λιμάνι της Σκιάθου και θα διασκεδάσουμε στα μπαράκια του νησιού.
- ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ : Προορισμός η Αλόννησος με ενδιάμεσες στάσεις γιά μπάνιο τις νότιες παραλίες της Σκοπέλου και το βράδυ διανυκτέρευση στην Αλόννησο.
- ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ : Επίσκεψη το πρωί στη γραφική χώρα και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για μπάνιο για τον επόμενο προορισμό το λιμάνι της Σκοπέλου με την πανέμορφη Χώρα .
- ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ : Το πρωί αναχώρηση και σειρά σήμερα έχουν οι παραλίες της Σκιάθου Λαλάρια και Κάστρο στα βόρεια αν το επιτρέπει ο καιρός η διαφορετικά στις εξίσου πανέμορφες νότιες παραλίες και το μεσημέρι στις 14.00 επιστροφή στον Πλατανιά


Κόστος συμμετοχής 260 euro.

-Στην τιμή περιλαμβάνεται το σκάφος ο skipper τα καύσιμα.,φόροι ,λιμενικά τέλη και οι προμήθειες για τα γεύματα (μεσημεριανά πρωινά)που θα γίνουν στο σκάφος
-Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την χωρητικότητα στα λιμάνια

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Γιάννης Βαΐτσης
Τηλ: 6972072674
email: escapeway1@yahoo.gr