Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος -Σκόπελος-Αλόννησος

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Iστιοπλοΐας επιλέγοντας ένα ξεχωριστό τετραήμερο στα πανέμορφα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Αναχώρηση το απόγευμα στις 16:00 από τον Πλατανιά Πηλίου. Το βράδυ θα δέσουμε στο λιμάνι της Σκιάθου και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολιτικού νησιού.
- ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ : Προορισμός η Αλόννησος με ενδιάμεσες στάσεις για μπάνιο στις νότιες παραλίες της Σκοπέλου και το βράδυ διανυκτέρευση σε ένα από τα λιμάνια της Αλόννησου (Πατητήρι ή Στενή Βάλα).
- ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ : Επίσκεψη το πρωί στη γραφική χώρα της Αλοννήσου και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για μπάνιο για τον επόμενο προορισμό, το λιμάνι της Σκοπέλου με την πανέμορφη Χώρα.
- ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ : Το πρωί αναχώρηση με προορισμό τις παραλίες της Σκιάθου στα βόρεια, Λαλάρια και Κάστρο, αν το επιτρέπει ο καιρός ή διαφορετικά στις εξίσου πανέμορφες νότιες παραλίες του νησιού και το μεσημέρι στις 14.00 επιστροφή στον Πλατανιά.


Κόστος συμμετοχής 260 ΕUR/άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται το σκάφος, ο skipper, τα καύσιμα, οι φόροι, τα λιμενικά τέλη και οι προμήθειες για τα γεύματα (μεσημεριανά - πρωινά) που θα γίνουν στο σκάφος.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την χωρητικότητα στα λιμάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Γιάννης Βαΐτσης
Τηλ: (+30) 6972072674
email: escapeway7@gmail.com