Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Ανακαλύψτε τα μυστικά της ιστιοπλοΐας επιλέγοντας ένα ξεχωριστό τετραήμερο στα πανέμορφα νησιά των Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο!!!

Τα διαθέσιμα τετραήμερα είναι:
ΙΟΥΛΙΟΣ
Τετάρτη 12 – Σάββατο 15
Τρίτη 18 - Παρασκευή 21
Παρασκευή 21 – Δευτέρα 24
Δευτέρα 24 – Πέμπτη 27
Πέμπτη 27 – Κυριακή 30

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Τετάρτη 2 – Σάββατο 5
Τρίτη 8 – Παρασκευή 11
Σάββατο 12 – Τρίτη 15
Σάββατο 19 – Τρίτη 22
Τρίτη 22 – Παρασκευή 25
Παρασκευή 25 – Δευτέρα 28
Δευτέρα 28 – Πέμπτη 31 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Πέμπτη 31 Αυγ. -Κυριακή 3 Σεπτ.

Κυριακή 3 - Τετάρτη 6

Τετάρτη 6 -Κυριακή 9


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Αναχώρηση το απόγευμα στις 16:00 από τον
Πλατανιά Πηλίου. Το βράδυ θα δέσουμε στο λιμάνι της Σκιάθου και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολιτικού νησιού.
- ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ : Προορισμός η Αλόννησος με ενδιάμεσες στάσεις για μπάνιο στις νότιες παραλίες της Σκοπέλου και το βράδυ διανυκτέρευση στο Πτητήρι  και το βράδυ επίσκεψη στη γραφική χώρα της Αλοννήσου. 
- ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ : Αναχώρηση το πρωί για τις παραλίες της Αλοννησου μεσημέρι στο ναυάγιο της Περιστέρας και το απόγευμα στον επόμενο  επόμενο προορισμό το λιμάνι της Σκοπέλου με την πανέμορφη Χώρα.
- ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ : Το πρωί αναχώρηση με σύντομη στάση  στο Κάστρο της Σκιαθου για μπάνιο  αν το επιτρέπει ο καιρός ή διαφορετικά στις εξίσου πανέμορφες νότιες παραλίες του νησιού και το μεσημέρι στις 13.00 επιστροφή στον Πλατανιά.


Κόστος συμμετοχής 260 ΕUR/άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται το σκάφος, ο skipper, τα καύσιμα, οι φόροι, τα λιμενικά τέλη και οι προμήθειες για τα γεύματα (μεσημεριανά - πρωινά) που θα γίνουν στο σκάφος.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί στην σειρά των νησιών ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την χωρητικότητα στα λιμάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Γιάννης Βαΐτσης
Τηλ: (+30) 6972072674
email: 
escapeway7@gmail.com

Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-ΑλόννησοςΙστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-ΑλόννησοςΙστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος
Ιστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-ΑλόννησοςΙστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-ΑλόννησοςΙστιοπλοϊκά τετραήμερα στις Σποράδες Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος